donderdag 16 april 2015

Dagje uit 18 Mei

Het dagje golfen bij de buren, maandag 18 mei, komt al aardig dichterbij. Het weer buiten wordt ook elke dag iets beter dus verheugen wij ons op een volle bus dames die meegaan. Weten we nog waarheen?
Wel naar golfbaan de Haenen, ligt in Teteringen-Breda dus redelijk dichtbij.

We vertrekken als vanouds vanaf de parkeerplaats Reyerwaard, let wel op niet op het terrein zelf, dat wordt in de avond afgesloten.
Ik ken iemand die daar heeft geparkeerd en er dus niet af kon, gelukkig had de dame in kwestie een kleine auto en kon ze over de stoep weg!
Maar ook nu hebben we weer verkeersregelaars die ons de weg wijzen.

De bus vertrekt om 10 uur en vanaf 9.45 uur kan er ingeladen worden. Geef bij inschrijving ook aan of je gebruik wilt maken van een handcard en vergeet dan ook niet je pasje mee te nemen, men kan erom vragen.


De kosten voor deze dag zijn 75 euro p.p. Graag gepast betalen a.u.b.
Het diner bestaat uit de keuze vlees/vis. Voor een lunch moet je zelf zorgen, maar het pretpakket zal zeker aanwezig zijn.

Nieuw dit jaar is dat we een "wisseldame" hebben, echt waar, die gesponsord wordt door een bedrijf met de naam Into Ears en het is een hoor-en tinnituskliniek en deze wisseldame is speciaal voor het dagje uit. Dus zet hem op!
Een ieder die zich heeft ingeschreven ontvangt een informatiebrief in de mailbox.

Je kunt er heen voor een gratis hooradvies. Verdere informatie ontvangen jullie in de bus en op het wedstrijdbord.  Nieuwsgierig, kijk op www.intoears.nl.

En terug naar huis zal na het inladen van de golfspullen zo rond 21 uur zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten