donderdag 16 april 2015

Lustrum wedstrijd 16 Juni a.s.

Uren, dagen, jaren vliegen als een schaduw heen, wie kent het niet.
Dit jaar viert onze golfclub het 8e lustrum en de club is dus 40 jaar jong. Wij, Dido-dames vieren dit op dinsdag 16 juni a.s. met een Chapman Greensome wedstrijd.

We willen er op tijd bij zijn en het is een SG om 9 uur. Maar wij willen iedereen die zich gaat inschrijven verzoeken er om half 9 te zijn voor een groepsfoto van de dames die meedoen. Leuk toch!
Nee, deze groep is het niet maar het is wel een groepsfoto! Na de foto is een ieder startklaar voor de wedstrijd. Maar, een lustrum is iets feestelijk en dat gaat niet zonder een bloemetje.

Ja hoor, het thema van deze dag is bloemen en we willen graag dat jullie je helemaal uitleven om bloemig voor de dag te komen. Een hoed met bloemen, broek met bloemen en wat al niet meer als het maar feestelijk en bloemen heeft.

De HC kunnen ook versierd worden evenals de golftassen en karren. Ja denk daar maar eens over na. Wij vrouwen zijn creatief en stel ons niet teleur.

Na de wedstrijd is het tijd voor de inwendige mens, en het bestuur biedt een ieder een consumptie en een broodje naar keuze aan, de keuze wordt vermeldt op het inschrijfformulier.
Met een gevulde maag start er om 14.00 uur de veiling voor het goede doel.
Dit keer is er gekozen voor de Stichting Handicart, waar al heel veel leden van onze golfclub gebruik van maken. Het is heel fijn dat als je door welke reden ook niet zo mobiel meer bent, je heerlijk mee kan doen bij alle clubonderdelen. Dus met elkaar en voor elkaar is het motto. 
En onze veilingmeester is ook dit jaar Lies Lengkeek, zij kletst de euro's uit de zakken.

De veiling is voor iedereen toegankelijk en we hopen dat er door velen geboden gaat worden op alle bijzondere spulletjes die aanwezig zullen zijn. Voor elk wat wils en doe wat je hart je ingeeft.

Zet de datum in je agenda en schrijf in zodra het kan. O ja, deze dag hoeft er geen inschrijfgeld te worden betaald, dat is weer meegenomen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten