dinsdag 13 maart 2018

CAPTAIN'S LUNCHCAPTAIN’S LUNCH
Donderdag 8 maart: de golfbaan is na een vorst- en sneeuwperiode weer open. 20 dames hebben zich aangemeld om op de dido donderdag 9 holes te lopen met als afsluiting een lunch van de kapitein.

Helaas waren de weergoden ons niet goed gezind; een aantal stoere vrouwen startten op hole 1 en hole 10 en trotseerden een koude wind en regen. Waarschijnlijk hield het vooruitzicht van de warme hap om 13.00 uur de moed erin. Zij werden niet teleurgesteld: de kok van ons restaurant had verschrikkelijk zijn best gedaan om de lunch, bestaande uit capucijners (raasdonders!), geflankeerd door piccalilly, mosterd, uitjes, spekjes, jus, aardappeltje en groene blaadjes voor de vitamine C, een sukses te laten zijn.

Bea Stolk eindigde als eerste op de eerste 9 holes, Gera Bakx op de tweede 9. Goverien Steffelaar sloeg  de neary op hole 8, Ria vd Rakt de neary op hole 11. Voor deze dames had de kapitein van deze dag passende attenties.

Na de smakelijke maaltijd dankte Ellen vd Schalie onze servicegerichte restaurant- en keukenmedewerkers, die, geheel in de sfeer van captain’s dinner door Yvonne Immerzeel werden vereeuwigd. Blijk daarvan valt ingelijst in de bar van het restaurant te bewonderen.
8 maart was de laatste lunchwedstrijd van het winterseizoen. Een steekproef leerde dat deelnemers aan deze lunchwedstrijden in de afgelopen maanden, enthousiast zijn. Wordt vervolgd??????

Willemien Dingemans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten