vrijdag 22 september 2017

PRINSJESDAGEen gouden dag! Het weer liet ons niet in de steek, droog en zon met een temperatuur van rond de 19 graden! Fantastisch golfweer.

Onze damescommissie mocht deze dag invullen in samenwerking met de Heren Senioren commissie.

Een klus  om de startlijst op te stellen. Ellen puzzelde samen met AndrĂ© Gosens dit uit: mixed flights, handicarts, Arendsen de Wolff wedstrijd! Een taak met inspiratie en transpiratie uitgevoerd….!

Natuurlijk spelen we golf, maar het ludieke element mag niet ontbreken:Gouden koets, een minister van golf, een minister van gras; lijntrekken, quiz met staats- en bankbiljettenvragen en als traktatie chocoprinsjes en haagse hopjes!

Toen alle flights binnen waren en smikkelden van de soep, maakte Ellen de uitslagen van wedstrijd en quiz bekend:

1e prijs                  Anja Overweg met Gerard Verhoeven, 37 stablefordpunten; namens Oude Maas                                   worden zij afgevaardigd naar de Arendsen de Wolff wedstrijd.

2e prijs                  Doeschka Sartorius met Evert Maassen, 37 stablefordpunten

3e prijs                  Ria en Ton van der Rakt, eveneens 37 stablefordpunten

Neary                   Arjan Vermeer

Lijntrekker          Pia Hoekwater

Quiz                     Janny Molenaar met RenĂ© Faber, Guusje Roebersen met Eric de Baat.De quizvragen bestonden uit 5 staatsvragen en 5 bankbiljetten waarvan het land van uitgifte moest worden genoteerd. Geconcludeerd mag worden dat golfers ook creatievelingen zijn die op de vraag “Waar komt de Gouden Koets vandaan” antwoordden: uit de stallen! Ook zijn er nieuwe landen bedacht zoals Boardganistan of Kaukasus met prachtige bankbiljetten!!!

Een dag met een gouden randje, ontspannen sfeer, goede  samenwerking tussen dames- en herencommissie, getuige ook de herenballen die aan de winnende dames werden uitgereikt!      

Willemien

2 opmerkingen: