maandag 9 maart 2015

Dagje uit op 18 mei a.s.

Noteer in de agenda ons dagje uit op Maandag 18 mei a.s. Zoals al bekend is gaan we golfen op golfbaan de Haenen en nee niet zoals in de teeTime staat in Belgiƫ, maar het is nabij Breda. Het begint allebei wel met een B maar het verschil zit hem in de kilometers.


Inschrijven kan al vanaf 18 maart a.s. Waarom zo vroeg, wel, om op tijd te weten hoeveel dames er met ons mee gaan i.v.m. het reserveren van de bus.
Geef bij het inschrijven ook aan indien je van een handicart gebruik wilt maken.
De kosten zijn 75 euro p.p. Voor de "lunch" moet je zelf zorgen, maar het befaamde pretpakket is er ook nog. Uiteraard is er ter afsluiting een diner, keuze uit een vlees of vis menu. Geef dit aan bij het inschrijven.

Ook op het DiDo prikbord hangt de uitnodiging van ons dagje uit met de informatie.

We vertrekken vanaf de parkeerplaats Reyerwaard, maar niet bij de Roobol.
Dat terrein gaat om 18 uur dicht en dan zijn we nog niet terug. Net als vorig jaar aan de achterzijde. Maar, onze verkeersbegeleiders zijn ook dit jaar weer van de partij en zij vertellen jullie waar je moet zijn.


Verzamelen tussen 9.30 - 9.45 uur, de bus vertrekt om 10 uur. Terug vertrekt de bus om 21.00 uur en verzamelen rond 20.50 uur. We maken er als vanouds een leuke dag van!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten