donderdag 22 januari 2015

Lustrum wedstrijd 16 juni a.s.

Om alvast in de agenda te noteren. De Golfclub Oude Maas bestaat dit jaar 40 jaar en dit lustrum viert elke commissie met iets extra's. Wij dames hebben op 16 juni a.s. onze lustrum wedstrijd.

Verdere informatie volgt nog maar zet het wel even in je agenda. Gekoppeld aan deze wedstrijd is er een veiling met als goede doel de Stichting Handicart.  Velen onder ons maken gebruik van een handicar en kunnen op prettige wijze deelnemen aan de wedstrijden.

Maar voor een veiling heb je spullen nodig. Vanaf april is het mogelijk om artikelen in te leveren die voor de veiling geschikt zijn, niet de zolder opruimen maar bijzondere, leuke en nuttige artikelen zijn van harte welkom.



Om heel duidelijk te zijn, indien er op de veiling dingen niet verkocht worden, gaat dit naar een ander goed doel en wel de kringloopwinkel. Wie wat heeft aangeleverd en zich daarin niet kan vinden, kan na de veiling het zelf weer meenemen.

Maar we hopen natuurlijk dat alles wat er komt, verkocht gaat worden. Dus koop met een ruim hart op de veiling, het gaat ons allen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten