vrijdag 9 januari 2015

Komende diverse activiteiten

Agenda's bij de hand, hier komen een aantal activiteiten die het waard zijn om genoteerd te worden. Nog leuker is als er veel dames aan deelnemen.

27 januari a.s. winter golf-bridge. Gespeeld worden 9 holes. Bij het aanmelden aangeven met wie je speelt. Heb je geen partner geef dit ook aan dan, wordt er gekeken of er gekoppeld kan worden. De kosten zijn 5 euro p.p.


Wie geen bridge speelt, kan gewoon 9 of 18 holes lopen.

OPENINGSWEDSTRIJD op 17 maart a.s.
Ja, met een beetje mazzel een lentegevoel erbij, maar de openingswedstrijd luidt het seizoen in. We staan nu al te trappelen.


We starten om 12 uur en het is een S.G. Verdere informatie volgt.

GOLF-BRIDGE 23 april a.s.
Dit wordt een S.G. om 8 uur. Gespeeld worden 18 holes. Bij het aanmelden aangeven met wie je speelt. Heb je geen partner geef dit ook aan dan, wordt er gekeken of er gekoppeld kan worden.  Verdere informatie volgt.



Wie geen bridge speelt, loopt ook 18 holes.

DAGJE UIT OP MAANDAG 18 mei a.s.
We bezoeken de golfbaan de Haenen vlak bij Breda. Vertrek van het parkeerterrein van Reijerwaard, om 10 uur. Verzamelen vanaf 9.30 uur. De kosten voor deze dag zijn 75 euro, verdere informatie volgt.


LUSTRUMWEDSTRIJD EN GOEDE DOELENVEILING op 16 juni a.s.
Elke commissie speelt rondom de jubileumdag een wedstrijd. Het thema van deze wedstrijd is blauw, hoeden, strikken, kleding het maakt niet uit als het maar blauw is. Verdere informatie volgt nog.

Voor het goede doel in de Stichting Handycart uitgekozen. Velen van ons zijn blij dat er handycarts zijn om je favoriete spel, golf, op een plezierige manier te kunnen spelen.

O ja, als je nog geen donateur bent, meldt je aan, met elkaar maken we ons sterk voor iedereen om mee te kunnen spelen, als je om welke reden een beperking hebt.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten