vrijdag 4 juli 2014

Wat een prachtige dag

Vriendinnendag dinsdag 1 juli j.l was een prachtige dag. Een zonnetje een prachtige baan, 81 gretige dames wat wil je nog meer.
Hoe leuk was het niet dat vele "vriendinnen" elkaar weer spraken en samen speelden. Een zeer diverse groep dames was aanwezig. Voordien was er al heel wat afgeknuffeld en de ahhh's en de ohhh's waren niet van de lucht.


Maar er waren meer vriendinnen en vrienden, door de jaren heen, is de Stichting Zuidwester ook een vriendin voor ons geworden. Er waren weer mooie dingen die door de dames en heren allemaal zelf gemaakt waren en deze vonden weer gretig aftrek.











Ja, en zo ging een ieder om 12 uur van start, en door de baan heen werd er naast het spel ook nog heel wat gekletst. Soms was dit een interpretatie van  speloverleg, en het plezier was er niet minder om.  Ja, zoveel vrouwen in de baan en het ging nog goed ook. De leeftijden deden er niet toe, rijp en groen alles was aanwezig.

Er werd gezwaaid, geposeerd en verbaasd opgekeken, en natuurlijk goed afgeslagen.





Tussendoor was er gretige aftrek aan de 'snackbalie' waar Kitty met kwistige hand de drankjes verzorgde en Leny Spee die gezellig langs kwam de hapjes aan de vrouw bracht. Kortom de inwendige mens kwam niets tekort.

Nadat de wedstrijd klaar was, werd de douche veelvuldig gebruikt,  en was het tijd voor het optutten van de dames. Gezellige zomerkleding, het was tenslotte zomer, iedereen zag er picobello uit. 
Het terras was een geliefde plek in werd dus door al die dames ingenomen. Een drankje, heerlijke hapjes en maar verder kletsen.








Proost Lies!

Ja, en toen naar binnen want wat was er nog meer, de damescommissie heeft eens iets geheel nieuws gedaan. Er was een heuse D.J Bert!, verzorgde de muziek en wist de juiste toon te gebruiken.


Maar dit was nog niet alles, er was een heuse sieraden presentatie, mooie glimmertjes en voor elk wat wils. 

Maar het klapstuk was een heuse modeshow met een catwalk en als stermannequin onze eigen Anita! Diverse kleding werd er getoond op inspirerende muziek van D.J. Bert.





Maar, het was tenslotte ook een wedstrijd en er waren vele prijzen uit te reiken van vele dames. Hier een opsomming van alle prijswinnaars.

Vriendin/Oude Maas 1e prijs: Ann Marechal en Sylvia Hoek 39 punten.

Vriendin/Oude Maas 2e prijs: Leny en Wendy Drenth 38 punten.

Vriendin/Oude Maas 3e prijs: Marianne Plaat Anneke Maris 33 punten.

Oude Maas/Oude Maas 1e prijs: Marianne Kalmijn en Marina Kaal 41 punten

Oude Maas/Oude Maas 2e prijs: Elly de Vries en Jolanda Rietveld 36 punten.

Oude Maas/Oude Maas 3e prijs: Marianne Hartman en Thea Dekker 35 punten.

De Neary op 9 is gewonnen door:

vriendin Sylvia Hoek en Oude Maas Corrie Kloosterman.

De Neary op 10 is gewonnen door:

vriendin Elly Smeets en Oude Maas Patricia van Erven.

De Longest op 18 is gewonnen door:

vriendin dana van Dijk en Oude Maas Caroline van Valen.

En dit zijn ze dan:







En toen, was er een heerlijke soep, inderdaad de kerrysoep met stukjes appen en daar de broodjes. Iets geheel anders en het smaakte wel zo te zien. Het sluitstuk was een kopje koffie of thee met een bonbon.







En zo kon er weer een geslaagde vriendinnendag worden afgesloten. Nog wel even de damescommissie in het zonnetje zetten, het is elke keer weer een inspanning, het bedenken van leuke dingen, ik denk wel dat het gelukt is!

En voor alle vriendinnen, kom volgend jaar terug, het was erg gezellig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten