vrijdag 30 mei 2014

Vriendinnendag

Binnenkort is het weer Vriendinnendag. Hoe leuk is het om samen met een golfvriendin een mooie dag op Oude Maas samen te hebben. Elk jaar weer is er een leuke groep dames die met elkaar de vriendschap op deze manier versterken.

Een gezellige ontvangst met koffie en een mini gebakje en dan de baan is en spelen maar. Mooi weer? Reken maar daar gaan we van uit. Het is een Shotgun en we starten om 12 uur.

De damescommissie heeft wederom een leuk programma voor deze dag gemaakt. Zoals een traditie is geworden is ook de Stichting Zuidwester weer aanwezig die ons weer allerlei mooie zelfgemaakte spulletjes laten zien.


En, er is van alles na de wedstrijd te zien en te horen o.a. een modeshow,  een stand met mooie sieraden en een echte D.J Bert!

Voor de inwendige mens is ook gezorgd, na binnenkomst worden er diverse hapjes aangeboden en de maaltijd bestaat uit een heerlijk kopje kerriesoep, ja die met de appelstukjes, en heerlijke belegde broodjes. De afsluiting is koffie/thee met een bonbon.

Het inschrijfgeld is voor dames Oude Maas 30 euro en voor de vriendin 65 euro.

Inschrijven voor deze dag is vanaf heden mogelijk. Geef ook aan of er een HC nodig is. Trouwens het totale programma is te lezen op het prikbord in de hal.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten