vrijdag 20 december 2013

Kerst met de Di-Do dames

Ja, aan alles doen we mee. Er is een actieve damescommissie die leuke dingen op de bijzondere dagen organiseren. Zo ook de kerstwedstrijd op donderdag 19 december.

De organisatie deze kerst was in handen van Tony en Ria, als kerstvrouwen met echte ballen in hun oren.


De weersverwachting was een mogelijk buitje en bij vertrek zag de lucht er dreigend uit.
Maar, zo'n 34 dames gingen met goede moed de baan in. Er werden 9 holes gespeeld en de start was om 10 uur van hole 1 en 10. En gelukkig bleef het bij dreigen op een paar spatjes na.

De baan was wel nat en drassig en het was soms moeizaam ploeteren. Na 9 holes kwam het clubhuis in zicht en na het omkleden kon het kerstfeest beginnen.

Het restaurant was ook al in kerstsfeer met boom en alles wat daar bijhoort. Ook leuk voor een moment bij de kerstboom.


Ik wil gelijk een nieuwe trend introduceren. Janet Kokken had de primeur.
Voor 2014 is het schoeisel een kniekaars platte hak, en een kort laarsje met hoge hak. De creatie van deze dag was zwart. Dit is natuurlijk een grapje maar Janet had de verkeerde combinatie uit de kast gerukt, was nog donker, en kwam er achter met het omkleden, moet kunnen!


Let op de verschillen


Het moment van aan tafel gaan was gekomen. De tafels zagen er gezellig uit, schuin opgesteld met kaarsen, kersenbonbons en druiven. Het wachten was op het nu al zo beroemde kaasplankje. Het zag er weer heerlijk uit.


 Na een toost op de feestdagen en het nieuwe jaar  kon met beginnen met snoepen van al dat heerlijks. Ondertussen  werden de diverse prijswinnaars in het zonnetje gezet met leuke prijsjes.







Ondertussen lieten alle dames zich het goed smaken en met een drankje erbij om de kelen te smeren werd er wat afgekletst. De onderwerpen waren divers van de komende kerstdiners, vakanties en wat al niet meer, dus, de stemming zat erin.





En toen werd er door beide kerstvrouwen nog een gedicht voorgelezen, geschreven door onze huisdichter Joop Hamelink. Het was mooi en werd overtuigend gebracht.


 En zoals altijd komen aan alle leuke dingen een eind. De wedstrijdcommissie werd bedankt en een ieder ging tevreden naar huis. En wat wacht daar? Ja hoor, de kerst stres van de boodschappen, cadeautjes en wat al niet meer.

                       De damescommissie wenst jullie allen fijne feestdagen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten