zondag 4 november 2012

Lady's day

Op 30 oktober was het lady's day. Traditioneel de afsluiting van een sportief golfseizoen. Het weer was ons niet goed gezind. De nacht had veel water gebracht en de baan lag er triest en nat bij. Grijze wolken hingen dreigend er boven. Al dit gespetter had tot gevolg dat de handycar's jammer genoeg de baan niet in mochten. Maar, de dames die daar gebruik van maakten hebben gezellig het kleine baantje beoefend.




Na het aanmelden en een kopje koffie werd een ieder weggeschoten om 12 uur. Het viel niet mee door de drassige baan te lopen. Maar onze dames lieten zich niet van de wijs brengen en hadden de regenkleding onder handbereik of al aangetrokken. En warempel het werd droog en de zon liet af en toe een straal los.





Als men langs het clubhuis kwam stond Kitty met de stimulerende middelen klaar en genoot een ieder van een hapje en een drankje. Hier kwam geen doping aan te pas!


Na de wedstrijd kwam een ieder binnendruppelen en was er niet te klagen, een enkel klein buitje was er nog gevallen en verder was het droog.

Je weet wat dames voordat je gaat eten doen, inderdaad geanimeerd met elkaar kletsen en zelfs de bar werd druk gebruikt, zoveel plek hadden we nodig.















Ja, men mocht nog niet de zaal in waar het diner zou plaatsvinden. Als een kloek bewaakte Kitty de ruimte, daar lag namelijk een verrassing.  Elk jaar met Lady's Day is er een attentie voor onze dames. De tafels waren feestelijk gedekt en op de servetten lag de verrassing, een marker met je naam erop.









Voordat een ieder begon met het voorgerecht, een heerlijke soep naar keuze, werden er al diverse dames van de teams in het zonnetje gezet. De captains van de teams of hun waarnemers, kregen een mooie bos bloemen. Dit waren Eveline Spee, Cora Vos, Bruni Leentvaar en Agnes Beernink.


Dan het spannende moment, wie heeft wat gewonnen in het afgelopen jaar. Nu, hier komt het.

De Zomerzwaan en het Handicapschaaltje is gewonnen door Jeanne Eschauzier.


De winnares van de Birdies was Caroline van Valen.

De winnaars van de maandbeker zijn geworden:
0- 23,9 Caroline van Valen.
24- 37 Rita Quak.

Ook was er dit seizoen een Eagle geslagen, de winnares daarvan was Marianne Tromp.



Na deze huldigingen werd er heerlijk gegeten, de keus was vis of vlees en iedereen genoot van de maaltijd.












Ja, en toen werden de prijswinnaars van deze afsluitende dag bekend gemaakt. Er waren er die hetzelfde aantal punten hadden. Dan is er en methode om te bepalen wie 1e of 2e of 3e is geworden. Nu, hier volgt de stand.

De 1e prijs was voor het team:
Peggy Rovers, Marja van Kleef, Tonny Hamelink en Lidia Boer met 53 punten.


De 2e prijs was voor het team:
Bruni Leentfaar, Guusje Roebersen, Elise de Buin en Carla vd Lubben met 52/17 punten.



De 3e prijs was voor het team:
Ann Maréchal, Marina Boots, Sheila Oerlemans en Joke van Zanten met 52/16 punten.



En de dames van het kleine baantje hadden ook een prijsje, een balletje.

Ook nu weer had het prijzenteam hele leuke dingen gekocht, kruidenbakjes, voederbakjes en vakantiesetjes, heel leuk en toepasselijk.

Na een heerlijk kopje koffie, thee en lekkere chocolade was het einde in zicht. Een hele leuke, ondanks het weer gezellige dag, en wederom door de commissie goed verzorgd. Onder dankzegging ging een ieder tevreden naar huis. Tot volgend seizoen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten