dinsdag 17 juli 2012

Vriendinnnendag

Ja, wat kan je allemaal met een vriendin doen. Winkelen, kletsen aan de telefoon, en op de koffie gaan. Maar ook meedoen met de Vriendinnendag van Oude Maas.
Nu dat is op 3 juli j.l uitbundig gedaan.  Vele vriendinnen, bestaande uit golfvriendin, zussen of in welke vorm dan ook waren aanwezig. En het was warempel aardig zonnig weer, wat boften we toch.



En, ook dit jaar hadden we te gast de Stichting Zuidwester. Er waren  diverse kraampjes met zelfgemaakte sieraden, chocolade zeepjes, vogelhuisjes, shawls te veel om op te noemen en allemaal zelfgemaakt door de cliĆ«nten die bij deze organisatie zorg en bezigheidstherapie krijgen en een verstandelijke handicap hebben.  Wij vrouwen willen altijd wat nieuws en er werd veel gekocht. Het zag er allemaal prachtig uit. 





Na de start om 12 uur was het een drukte in de baan van al die uitwaaierende dames. Onderweg was er ook wel het een en ander te zien. En het bleef mooi weer.







Tussen de hole's door kwam een ieder langs het verwen karretje met de diverse lekkernijen en drankjes en kon men zich laven en een hapje eten. 


Droog kwamen we binnen, moe maar voldaan werd er nog genoten op het terras voordat we aan tafel konden. En kletsen maar, dat kunnen we onder alle omstandigheden. Gezellig!








Het laatste onderdeel van deze vriendinnendag was het diner en de prijsuitreiking. Alle prijzen waren ingekocht door Ros en Olga, en waren weer zeer divers en voor ieder wat wils. De vriendin en de speelster Oude Maas maakten allen kans op een prijs.

Hier de uitslagen van deze vriendinnendag.
Vriendin/Oude Maas
1e prijs: Ely Smeets en Olga Smeets
2e prijs: Annelies Nieuwveld en Leny Spee
3e prijs: Sylvia Hoek en An Marichal
4e prijs: Gerda Keeler en Mevr. Booij


Oude Maas/Oude Maas
1e prijs: Sylvia Bol en Rita Quak
2e prijs: Caroline v Valen en Cora Vos
3e prijs: Bea Stolk en Marja v.d. Heuvel


Neary  op 9 en 10
vriendin: Lia Krips  Annelies Nieuwveld
Oude Maas: Ria Maas Caroline v Valen


Longest op 18
vriendin: `Margreet Eggemond
Oude Maas Caroline v Valen












Allemaal van harte gefeliciteerd!


Het diner bestond uit een vis of vleessalade met broodjes en kruidenboter, heerlijk. De damescommissie had een verrassing voor iedereen, een stukje green met een golfballetje en log van Oude Maas, dit alles van marsepein, heerlijk. Die bakker Smeets kan er wat van! Ter afsluiting nog een kopje koffie of thee met een likeurtje en bonbons en een leuke dag was weer ten einde. 





Tevreden ging een ieder weer naar huis onder dankzegging aan de wedstrijdleiding, Kitty,  en de andere commissieleden. We zeggen maar weer tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten