vrijdag 6 januari 2017

NIEUWJAARSWEDSTRIJD








3 "Nieuwjaarsdames", Caroline van Valen, Anja Overweg en Veronica Snijders,  heetten de meespelende di-do dames op 4 januari welkom met uiteraard de beste wensen voor 2017.





Na de koffie startten de eerste flights op hole 1 en 10 om na 9 holes terug te komen in het clubhuis. De weergoden waren ons goed gezind, prachtige wolken, af en toe een zonnetje, en geen regen.



Met een glaasje gevuld naar keuze, geflankeerd door bitterballen luisterden we naar Anja  die een vrolijk sprookje voorlas.
















Daarna de prijsuitreiking aan drie winnaressen op hole 1 en drie op hole 10; ook de leary’s kregen een prijsje uitgereikt. De prijzen gingen naar Ellen van der Schalie, nieuw lid Annette, Sjaan van der Hoek, Agnes Beernink, Mariette Vermeer en Jessica Tchai.






Ellen van der Schalie benadrukte het “wij-gevoel” van de di-do dames. De commissie spant zich ook in 2017 in om aan de sociale aspecten van het met elkaar golfen aandacht te geven. “Lief en leed” wordt met elkaar gedeeld en in dat kader was het bijzonder dat vandaag ook Gerda Keller na een zware periode weer deelgenomen heeft aan de wedstrijd!










Het nieuwe jaar werd ook vandaag opnieuw goed ingeluid!




Willemien Dingemans

1 opmerking: