dinsdag 21 juni 2016

Damesdagje uit.


DAMES DAGJE UIT 2016 - IJSSELWEIDE GOUDA.


Maandag 13 juni zijn de di-do dames een bijzondere uitdaging aangegaan tijdens het jaarlijkse dagje uit!

Na een hartelijke ontvangst met koffie moest er gegolfd worden met paraplu bij de hand tussen brullende en bewegende Dino’s: Jurassic Golf !Geweldig!









Alle ervaring op welk vlak dan ook moest ingezet worden om zo min mogelijk punten te behalen! Gelukkig ging iedereen ervoor en dat was maar goed ook! Want…………..

Na een prima golfers lunch begon het echte werk op de baan tegen een oerhollandse achtergrond: De strijd tegen het WATER!

De regen hebben we niet meer gezien maar sloten en plassen des te meer. De banen waren allemaal omringd door water: wil je van je watervrees af, dan kan je hier terecht!

Uitslag: 

De dames met de lage handicaps overwegen voortaan verder met mini golf te gaan! Ilse sloeg zelfs een hole-in-one onder het goedkeurende oog van de Tyrannosaurus Rex.
 
 
 
De dame met de hoogste handicap, niets te verliezen, kon gewoon slaan en kon haar handicap ter plekke verbeteren en de Trofee mee naar huis nemen! Hoe anders kan het spel verlopen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen hebben we waarschijnlijk een kleine 150 ballen in het water achter gelaten - het veen zorgde ervoor dat ze meteen wegzonken.

We hadden het uiteindelijk wel sympathiek gevonden als de caddiemaster bij het naar huis gaan aan het hek met een mandje ballen had gestaan!
 
 
 
 

Gelukkig hadden we met elkaar genoeg humor in huis om te genieten van dit spektakel! Bijgekomen na een heerlijk drankje, een gezellig samenzijn en een prima BBQ - die voor ons klaargemaakt werd - gingen we met een voldaan gevoel huiswaarts.

Dank aan de commissie die dit voor ons weer piekfijn geregeld had!


Marjan Dekker

 







1 opmerking:

  1. Het was een geweldig leuke dag. Veel lol gehad en veel ballen geslagen als je de waterballen meetelt! En een zeer knappe winnares!

    BeantwoordenVerwijderen