woensdag 9 december 2015

Oud en nieuw




 

 

Nu de Sint en zijn pieten weer op weg zijn naar Spanje en wij druk in de weer zijn met de voorbereidingen voor de Kerstdagen, staan wij toch ook even stil bij het afgelopen jaar.
 

2015 was niet alleen een jaar van vreugde, maar ook van verdriet.  Wij kregen te maken met het verlies van dierbaren of met een ernstige ziekte die overwonnen moest worden. En dan is het mooi dat men toch weer de kracht vindt om door te gaan. Vreugde zit soms in kleine dingen.

 
Terugkijkend op een sportief jaar binnen de Di-Do- dames zijn er veel mooie wedstrijden gespeeld waar we met plezier aan terugdenken.  Zo ook  aan onze lustrumwedstrijd waar een 70 tal fleurig uitgedoste dames een fantastisch dag hadden. En niet te vergeten de mooie opbrengst van de veiling waardoor wij een cheque met een mooi bedrag aan de stichting Handicart hebben kunnen overhandigen.

 

Wanneer we er weer eens de tijd voor nemen en op onze weblog de verslagen lezen en naar de prachtige door Ali genomen foto’s kijken, komen we tot de conclusie dat de weergoden de Di-Do-dames in ieder geval tijdens speciale wedstrijden gunstig gezind zijn geweest.

 
Binnen de damescommissie hebben Kitty, Ali en Olga plaatsgemaakt voor Marina, Willemien en een tweede Yvonne. Samen met hen gaan wij er voor om er voor de
Di-Do-dames in 2016 weer een mooi golfjaar van te maken.

 

De Dames Commissie wenst jullie en allen die jullie heel na staan een fantastisch, sportief en vooral een heel gezond 2016 toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten