vrijdag 4 september 2015

Ladiesday

Ja dames, met dit bericht gaan we al naar de afsluiting van een jubileumjaar golfen en wel naar Ladiesday. Het is een jaar geweest met vele gezichten, mooi weer, minder mooi weer, uitwisselingen en bijzondere golfdagen.

Maar nu gaan we ons richten naar de laatste officiĆ«le wedstrijd van het jaar en wel op dinsdag 27 oktober de Lady's day.  Ook een dag waarbij er afscheid wordt genomen van een aantal commissieleden, maar ook een hartelijk welkom van een aantal nieuwe commissieleden. Zo gaat dat nu eenmaal. Wie er weggaan en wie er komen wordt bekend gemaakt op deze dag.

De dag zelf start om 11 uur met het aanmelden en ontvangen van de kaart, dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje.



Om 12 uur start de wedstrijd, het is een SG,  het spelletje is Texas Scramble.

Vanaf 7 september a.s. is het al mogelijk om je in te schrijven.
Het inschrijfgeld is 30 euro en daarvoor is er na afloop een lopend buffet, op hole "19" tussendoor een hapje en een drankje, de koffie en thee met een koekje. En ook een consumptiebon voor een drankje naar wens.

Het buffet bestaat uit 2 koude salades, kip/kerrie met rijst, gebakken zalm en roerbakgroente, frites of noemen wij het patat frites, rauwkost en als afsluiting een kopje koffie/thee met een bonbon.



Bij het aanmelden aangeven welke soep je wilt hebben. A is groentesoep, B, hier is ie weer, de kerriesoep. Geef ook duidelijk aan of je een handicart wilt gebruiken en het zijn 18 holes die er gelopen/reden worden.

Het is nog even weg maar de tijd gaat snel dus, inschrijven zodra het kan en we maken er een mooie dag van.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten