zondag 31 mei 2015

Vriendinnendag

Binnenkort is het weer Vriendinnendag. Hoe leuk is het om samen met een golfvriendin een mooie dag op Oude Maas samen te hebben. Elk jaar weer is er een leuke groep dames die met elkaar de vriendschap op deze manier versterken.

Nog even een terugblik naar vorig jaar, mooi weer, gezellig aan de babbel en leuk spelen. Heb je geen golfvriendin dan kan je altijd met iemand van de DiDo-dames spelen.

Een gezellige ontvangst met koffie en thee met iets lekkers en dan de baan is en spelen maar. Mooi weer? Reken maar, daar gaan we van uit. Het is een Shotgun en we starten om 12 uur.
Zoals een traditie is geworden is ook de Stichting Zuidwester weer aanwezig die ons weer allerlei mooie zelfgemaakte spulletjes laten zien. Dus dames, leuke cadeautjes aanschaffen moet niet moeilijk zijn.
Let op, tussen 11 uur en 11.45 uur moet je je slag slaan, als wij de baan ingaan, gaan zij weer weg.


Voor de inwendige mens is ook gezorgd, er is een lopend buffet met volop keus. weten wat het is? Nu de soep geef je aan bij inschrijving, ook voor de vriendin en die keus is:
A. Groentesoep.
B. Kerriesoep, ja die met het beroemde appeltje.

Het buffet heeft het de volgende keuzes :
2 verschillende koude salades
Kip/kerrie met rijst
Gebakken zalm met roerbakgroenten
frites, rauwkost en stokbrood met boter
Koffie/thee met een bonbon

Nu nog even het financiƫle gedeelte. Het inschrijfgeld is voor de dames van Oude Maas 30 euro en voor de vriendin (van buiten) 65 euro, dat is de greenfee van 35 euro en het buffet van 30 euro.

Inschrijven voor deze dag is vanaf 2 juni mogelijk. Geef ook aan of er een HC nodig is.  Voor de vriendin vermelden welke Hc die heeft, of als dat niet bekend is bij welke golfclub ze speelt, gaan wij dat na.

Trouwens het totale programma is ook te lezen op het prikbord in de hal.



Pak je agenda en noteer deze dag!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten