dinsdag 9 december 2014

Oud en nieuw

Ja, het jaar is haast ten einde. Sinterklaas is net weg en iedereen is al weer volop bezig met de kerst. Bij velen staat er al een kerstboom, anderen gaan op vakantie, sommige zijn er nog niet uit van nemen we een boom of niet. Maakt niet uit als het maar gezellig is met je dierbaren om je heen.


Voor velen zal het komende kerstfeest en de jaarwisseling herinneringen oproepen met een lach en een traan. Laten wij allen even stilstaan en denken aan die momenten die ons dierbaar waren en zijn.

Het jaar 2014 heeft ons sportiviteit gebracht, wisselingen in de commissie, er zijn wat dames gestopt maar ook een aantal nieuwe dames gekomen.

De damescommissie wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Dat 2015 wederom een sportief jaar moge worden, veel  gezondheid en hoop mag geven.

Maak er een feestje van, iedere dag is het waard om gevierd te worden, doe voorzichtig met vuurwerk en tot ziens op onze Nieuwjaarswedstrijd op dinsdag 6 Januari 2015 a.s.

Vanaf heden kan er ingeschreven worden en de informatie is ook op het weblog, prikbord en in de dameskleedkamer te lezen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten