dinsdag 24 september 2013

Het resultaat

We weten het nog, 20 augustus, een bijzondere dag met als doel veel geld te verzamelen voor de Stichting Ambulance Wens, die nu even heet Wensenrijders. Aan het eind van de inspannende dag was er al 1635 euro opgehaald, maar er moesten nog een aantal bedragen komen.

Ja, dames, het resultaat van onze goede doelen dag is in totaal uitgekomen op
2200 euro. Een fantastisch bedrag voor een Stichting die als doel heeft de laatste wensen te vervullen aan mensen die aan het eind van hun leven zijn gekomen. Vele vrijwilligers maken voor hen zo'n dag tot een bijzondere dag.

Vandaag, 24 september, de nevel hing als een dikke deken over de golfbaan, zou de cheque overhandigd worden aan Kees Veldboer, de geestelijk vader en oprichter van deze stichting.

Kees kwam naar de golfbaan en zo konden vele dames aanwezig zijn bij dit moment.
De cheque werd overhandigd door de veilingmeester van deze dag, Lies Lengkeek en
Ali Erwich die de organisatie had van die dag. En dit alles is uiteraard op de gevoelige plaat vastgelegd.


Kees, en dus de stichting, was erg verrast en blij met dit bedrag en alle dames werden hartelijk bedankt. In hun garage is een wand waar elke cheque die men ontvangt aan komt te hangen, dus we hebben een 2e plekje op de muur. Wil je meer weten over de stichting, kijk dan op hun website www.wensenrijders.nl.

Namens de damescommissie nogmaals hartelijk dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd aan deze dag. We mogen trots zijn op het resultaat.



1 opmerking: