maandag 26 augustus 2013

Golfwedstrijd Goede Doel 2013

Dames,

Wat een prachtige dag was het op 20 augustus j.l. Onze Goede Doelen dag, ja, en het was zowaar droog. Het was een juweel van een start met 34 dames in baan.

Enthousiaste  dames die per twee door de baan gingen. Er waren uitdagingen op hole 9 en op hole 15. Wie zou dat nu winnen?

Maar het klapstuk kwam na binnenkomst. Nadat de kaarten waren gecontroleerd waren de prijswinnaars snel bekend en wel, we beginnen eens in omgekeerde volgorde:

de Leary op 15 gewonnen door Ineke Vermeulen en de beloning, een heerlijke doos bonbons.

de Neary op 9 gewonnen door Gerda van Prooyen, ook een heerlijk doos bonbons.

En nu wie had de eerste prijs?

De 1e prijs met 39 punten werd gewonnen door Marja vd Heuvel en zij verbeterde zich ook, haar hcp is 42! Dit werd gevierd met een heerlijk taart met het logo van het goede doel erop.


De 2e prijs  met 36 punten werd gewonnen door Ineke Vermeulen en zij liep in haar buffer! haar prijs was een heerlijk chocolade snit ook met een logo erop van het goede doel.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd. Ook mag vermeld worden dat de snoeperige prijzen geschonken zijn door onze "hofleverancier" Bakker Smeets, hartelijk dank hiervoor.

De ballenbak kwam toen aan de beurt, gokken op het aantal ballen en tee's hoeveel zitten er wel niet in! Heel veel en er kwamen 2 winnaars uit de bak die allebei er het dicht tegen aan zaten, en wel Olga Smeets en Gerda Hoogcarspel.
De ballen werden zusterlijk door de dames gedeeld.

De ballen komen niet vanzelf en Marianne Plaat wordt hartelijk bedankt voor het schenken van de ballenbak.


En dan het klapstuk. terwijl de dames zwoegend door de baan gingen, hebben Ali, Tonny en Lies zich gebogen over de te veilen spullen. Een tafel vol en het een nog leuker dan het ander. Je kan spreken van een ruime diversiteit.

Spannend werd het toen de veiling begon, de dames zich laafden aan een drankje en een hapje en de veilingmeester Lies het startsein gaf.

Er werd op sommige spullen fel geboden bijvoorbeeld op Olli en het gesigneerde voetbalshirt van Feyenoord, en de tafel met artikelen raakte langzaam maar zeker leeg! Ik moet jullie zeggen dat ik voor mijzelf, het aantal deelnemers wetende, had gehoopt op 1000 euro.

En wat gebeurde er? Na een ware strijd en het optellen van de bedragen kwamen we op een dagopbrengst van 1635 euro! Fantastisch! En dat allemaal door ons allen opgebracht. Ik had er een warm gevoel bij en de stichting zal heel blij zijn met dit bedrag. Maar  het totale bedrag kan nog iets hoger worden daar er nog een deel van de opbrengst van de golfballen bijkomt. We laten nog weten wat het definitieve bedrag is geworden.

Trouwens, de golfballen zijn ons geschonken door Bert, waarvoor onze hartelijke dank.

En wat een verrassing was en ons allen goed deed was dat Hermie Zoutewelle en Wil van de Kroft gezellig aanschoven.

Moe maar voldaan werd deze fantastische, bijzondere dag afgesloten en ik ben trots op onze dames die het hart nog steeds op de juiste plek hebben zitten. Applaus voor jezelf!





                                      Hier hebben wij het voor gedaan. Dank jullie wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten