dinsdag 8 januari 2013

Nieuwjaarswedstrijd

Op donderdag 3 januari werd de nieuwjaarswedstrijd gespeeld.  De feestdagen waren weer achter de rug en de start van een nieuw jaar kon beginnen. Velen hadden zich ingeschreven en het beloofde een gezellige dag te worden.






De dames hadden er zin in en het was een kakofonie van geluiden en het wensen van de beste wensen aan elkaar en geknuffel. De sfeer zat er goed in.

Ja, voor de start van 10 uur zag het er dreigend uit. Er viel een forse bui, de baan zag je door een grijze waas, maar warempel met de start om 10 uur was het droog.  Zijn wij geen boffers!

Er werd gestart vanaf hole 1 en 10 en het ging om 9 holes. Het was ploeteren door de drassige baan, maar ook wel lekker buiten zijn en droog! De dames waren stevig aangekleed je weet tenslotte niet wat er boven je hoofd hangt. Maar met plezier gelopen en een ieder stroomde binnen zo rond 13 uur.

De dames die niet meespeelden maar wel kwamen om samen het nieuwe jaar in te luiden kwamen ook rond de klok van 13 uur. Het was fijn dat er dames waren die in 2012 het een en ander hadden meegemaakt en gezellig aanwezig waren.

Frisse gezichten, omkleden en gezellig met elkaar aan de nieuwjaarsdrank en de bitterballen.



Ria en Kitty hadden de wedstrijdleiding en het een en ander werd in dichtvorm voor het nieuwe jaar aan ons verteld.



Op de tafels waren lekkere zoutjes en met een glaasje spraakwater was het goed toeven met elkaar. Er werd geproost op een sportief, gezond 2013.

En ja hoor, wij zouden geen dames zijn als er niet heerlijk werd bijgepraat en al voor de komende tijd afspraken werden gemaakt over en weer, kortom een heel geslaagde nieuwjaarswedstrijd.












Maar, het was een wedstrijd en daar waren dus ook prijswinnaars bij:

Gestart op 1 t/m 9
1e Thea Dekker met 20 punten
2e Loes Blankvoort met 19 punten
3e Cora Vos met 17 punten

Gestart op 10 t/m 18
1e Marina Boots met 20 punten
2e Lies Lengkeek met 19/9 punten
3e Gerda van Prooijen met 19/8 punten

De prijzen vielen bij een ieder in de smaak. Na nog een genoeglijk samenzijn kwam ook aan de 1e wedstrijd 2013 een einde.  Wedstrijdleiding bedankt!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten